Inicio Noticias Antifascismo Refugiats Benvinguts!
Refugiats Benvinguts! PDF Imprimir Correo
Escrito por Plataforma Antifeixista de Barcelona   
Lunes, 07 de Septiembre de 2015 18:04

Milers de sirians fugen del seu país per un conflicte bèl·lic originat per països del considerat “primer món”.
Els interessos econòmics a la zona Síria per part d’Europa i Estats Units entre d’altres ha permès durant anys l’explotació d’aquest territori amb l’única finalitat d’enriquir les butxaques pocs a costa de molts. Milers de persones moren dia a dia en aquests conflictes bèl·lics disfressats d’honor i patriotisme l’únic interès és l’enriquiment dels països “primer mundistes”.

No només sirians, també afganesos, kurds, milers de persones que desesperats no tenen altra solució que abandonar els seus llocs d’orígens a la recerca de la salvació. Dones, homes, nens, empesos per la desesperació es juguen la vida dia a dia caminant milers de quilòmetres, jugant-se la vida en basses, amagats en remolcs a la recerca d’una pau per un conflicte bèl·lic en què s’han vist involucrats indirectament

refugess welcome

Com respon Europa? Amb violència, les imatges són clares, les agressions per part de les forces de seguretat per a impedir l’entrada d’aquestes persones són constants. En comptes d’ajudar s’incrementa la seguretat i es planeja la construcció de vallats quilomètriques per impedir l’accés d’aquestes persones que desesperades, es juguen les seves vides i les de les seves famílies per tal de poder trobar alguna cosa millor.

Plantejau-vos una cosa, plantejau-vos la desesperació per part de pares i mares d’haver de decidir jugar amb la vida dels seus fills en pro que puguin tenir una vida per què? Perquè aquests països que presumeixen de ser “primer mundistas” que presumeixen de ser referents en l’economia i en la suposades democràcies amb les seves respectives llibertats, permeten que es desenvolupin genocidis arreu del món per una sola raó, per tal d’obtenir un benefici econòmic . Minerals, armes, els diners val més que una vida.

Davant la seva desesperació, se’ls agredeix, se’ls enganya amb falses propòsits. Milers de persones es juguen la vida dia a dia per intentar fugir de la mort que assola els seus països d’origen. Quant val una vida per a aquests països que presumeixen ser precursors de llibertats. Quant val la desolació d’un pare, d’una mare, d’un fill, en veure perir a familiars en vies de trens, carreteres, mars … Davant d’aquesta situació nosaltres hem de donar l’esquena a l’Estat i obrir els braços als milers de refugiats que fugen d’aquestes guerres de mentida originades pels països neo-liberals l’únic propòsit és enriquir-se a costa de vides humanes.dorumud solidaritat

Demanem el suport de tot el poble salmantí a totes aquelles persones afectades per aquests conflictes. Ens solidaritzem amb tots els pobles que pateixen les conseqüències d’aquests conflictes bèl·lics emparats pel capital i permesos i tolerats per representants que ens intenten vendre que “tot és en pro de la nostra seguretat”. Demanem i exigim respostes a tots aquests països “desenvolupats” que permeten que persones de totes les edats morin dia a dia afectats per dictadures emparades per governs “demòcrates” la finalitat principal és l’enriquiment individual.

Refugiats benvinguts, al marge de la postura per part d’Europa, al marge de la violència exercida per suposats mandataris … Donem tot el nostre suport a aquestes persones que es juguen la vida a la recerca de pau. Suport a les milers de famílies que dia a dia es juguen la vida a la recerca de refugi, que intenten sobreviure en aquest món insensibilitzat i venut al capitalisme a costa de la mort de persones.

Solidaritat i lluita!

 

Article original: http://www.antifasalamanca.net/index.php?news_id=2185

Acción Antifascista de Salamanca

 


Artículo original