Inicio Noticias Antifascismo Crónica 1er Torneig Contra el Racisme d’Horta Obrera
Crónica 1er Torneig Contra el Racisme d’Horta Obrera PDF Imprimir Correo
Escrito por Plataforma Antifeixista de Barcelona   
Viernes, 24 de Julio de 2015 10:03

El passat diumenge dia 19 de juliol, es va celebrar el I Torneig Antiracista d’Horta Obrera a les instal·lacions del col·legi Mare nostrum. Amb un total de 9 equips inscrits tots els participants van gaudir d’un diumenge ple de diversió, música i Antifeixisme.
Durant tot el matí i gran part de la tarda es van disputar diferents partits, que van desembocar en una gran i emocionant final entre “Buenos Días Rositas” i “Antipixapins”. La qual es va resoldre al últim minut a favor de “Buenos Días Rositas”.
En la inscripció es demanava als assistents que aportessin 1Kg de menjar per donar-lo a menjadors socials, cal remarcar que molts dels participants van portar més menjar del demanat aconseguint així una quantitat superior als 60Kg, aquests aliments seran entregats en els propers dies. Moltes gràcies a tothom per participar i col·laborar.
A part de l’aspecte esportiu, la jornada va estar dotada d’un fort component polític, apel·lant a la llibertat i absolució de diverses persones, preses i encausades per lluitar contra el feixisme; com el Sergi, l’Alfon, els 6 antifeixistes o els brigadistes internacionals tornats del Kurdistan.
La classe treballadora no pot sinó solidaritzar-se amb les causes justes que ens evoquen a la lluita per la nostra emancipació, el feixisme i el racisme que penetra dins les capes més desafavorides de la societat i que protegeix sense cap mena de dubte la burgesia, ha de ser extirpat dels nostres barris, així doncs, el treball directe amb tota la classe obrera siguin o no elements conscients d’aquesta és primordial, totes les activitats que promoguin la unitat de classe vers les concepcions petit-burgeses en el seu foment de l’individualisme i l’egoisme, han de ser cabdals en el nostre dia a dia, el contacte i treball, constant i conscient ha de ser el nostre motor, la solidaritat i el coneixement han d’esdevindre una realitat imparable davant el seu cinisme i barbàrie.
Nativa o estrangera, una sola classe obrera!
Horta Obrera.
Defensa el teu barri!
Foto-2Bde-2Bgrup
11707737_1607569039482532_3272437337740341196_n1

 

 

Web Horta Obrera:
http://hortaobrera.blogspot.com.es/


Artículo original